George Michael sai uuden huumesyytteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980-luvulla WHAM! -yhtyeen toisena puoliskona tunnetuksi tullut poptähti George Michael pidätettiin heinäkuun alussa, kun hän ajoi autollaan päin tien vieressä ollutta asuintaloa Hampsteadissa, Pohjois-Lontoossa.

Poptähti pidätettiin paikan päältä ja kuljetettiin putkaan. Nyt George Michael on saanut syytteen huumeiden vaikutuksen alaisena tehdystä rattijuopumuksesta. Hänelle luettiin tiistaina lisäksi syyte kannabiksen hallussapidosta. Oikeudenkäynti alkaa 24. elokuuta Lontoossa.

George Michaelilla on ollut lain kanssa runsaasti ongelmia viime vuosina ja hänet on aiemmin myös tuomittu rattijuopumuksesta huumeidenkäytön seurauksena. Viime vuonna Michael jäi kiinni kolaroituaan traktorin kanssa ja vuonna 2007 hänelle määrättiin kahden vuoden ajokielto niin ikään huumeiden vaikutuksena alaisena ajamisesta.