Leonardo DiCaprio naimisiin huippumallin kanssa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Suomenkin elokuvateattereissa inception-hittielokuvaa tähdittävä näyttelijä Leonardo DiCaprio on mahdollisesti menossa naimisiin. Hänen suhteensa huippumalli Bar Refaeliin on ollut myrskyisä ja todellinen on-off -suhde. Nyt tilanne on ilmeisesti jälleen vakiintunut.

Viiden vuoden ajan yhdessä enemmän tai vähemmän ollut pari voi ensi vuonna olla jo kihloissa, sillä 35-vuotias Leonardo on lehtiväitteiden mukaan valmis kosimaan 25-vuotiasta Refaelia. Daily Star -lehden mukaan Leonardo olisi jo pyytänyt äidiltään apua kihlasormuksen valinnassa isralilaissyntyiselle rakkaalleen.

– Hän on viimein valmis asettumaan aloilleen ja virallistamaan suhteen. Leo on kertonut lähimmille ystävilleen, ettät hänen äitinsä on auttanut Barin kihlasormuksen valinnassa. Hän on pyytänyt Baria muuttamaan yhteen kanssaan, lähde kertoi lehdelle.