Mandy Moorelle tapahtui?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vielä muutama vuosi sitten näyttelijä-laulaja Mandy Moore lukeutui Hollywoodin suosituimpien tähtien joukkoon. Hän liikkui suihkuseurapiireissä ja seurusteli tunnettujen tähtien kanssa. Mooren käsipuolessa olivat muiden muassa Wilmer Valderrama, Andy Roddick, Zach Braff ja Ryan Adams.

Viime vuoden jälkeen Mandy Moore on viettänyt hiljaiseloa poissa julkisuuden valokeilasta. Nyt hänet on kuitenkin pitkästä aikaa kuvattu, kun hän oli ruokaostoksilla Glendalessa, Los Angelesissa. Entisen supertähden nykyinen look ei välttämättä ole hänelle kovinkaan imarteleva. Katso kuvat tästä.

26-vuotias amerikkalainen Mandy Moore tuli alunperin tunnetuksi vuonna 1999 julkaistun So Real -debyyttialbuminsa merkeissä. Tuolloin Mandy kiersi Backstreet Boys -yhtyeen kiertueella lämmittelijänä. Seuraavana vuonna hän sai oman The Mandy Moore Show -keskusteluohjelmansa MTV-kanavalle. Moore on julkaissut tuoreimman Amanda Leight -nimisen levynsä keväällä 2009. Yhteensä hänen levyjään on myyty jo yli kymmenen miljoonaa kappaletta.