X Factor -ohjelmalle jättibudjetti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa taannoin rajusti flopannut X Factor -realityohjelma on niittänyt suurta menestystä erityisesti kotimaassaan Britanniassa. Nyt ohjelman luoja Simon Cowell on viemässä sarjaansa myös Yhdysvaltoihin ja haluaa mukaansa tuomaristoon myös poptähti Cheryl Colen. Samalla brittiversion seuraavan tuotantokauden budjetti on julkistettu.

Britannian seuraava X Factor -tuotantokausi tullaan toteuttamaan nyt todellisella jättibudjetilla, sillä ohjelmaa varten on varattu peräti 40 miljoonaa euroa. Ohjelmaa esittävä ITV on päättänyt antaa ohjelmalle jättibudjetin sen jälkeen kun Simon Cowell uhkasi jättää ohjelmansa kokonaan. Nyt rahaa on nimittäin viisi miljoonaa enemmän kuin aiemmin.

Budjetista uutisoineen Daily Star -lehden mukaan lisärahalla voidaan nyt tehdä esimerkiksi semifinaalikonserteista paljon aikaisempaa suurempia ja näyttävämpiä tapahtumia. Ne puolestaan nostavat osaltaan ohjelman saamaa näkyvyyttä ja sitä kautta toivottavasti myös katsojalukuja. Uusi tuotantokausi alkaa Britanniassa 21. elokuuta.