Shakiran housut valahtivat – peppu paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu latinotähti Shakira nousi viime kuussa yllättävällä tavalla otsikoihin, kun hänen epäiltiin pettäneen miesystäväänsä, Argentiina presidentin poikaa Antonio De La Ruaa, espanjalaisen jalkapallotähti Gerard Piquen kanssa.

Pari bongattiin viime viikolla lomailemassa yhdessä Ibizalla. Futari seurustelee tahollaan Nuria Thomasin kanssa, joten kyseessä olisi neliödraama. Varmuutta suhdeväitteille ei ole yrityksistä huolimatta saatu. Nyt Shakira on ikuistettu kuvaussessiossa, jossa hänellä oli yllään kullanvärinen bikinien yläosa ja samanväriset kireät housut. Housut valahtivat liian alas supertähden nostaessa jalkaansa ja samalla hänen takapuolensa paljastui hieman. Katso kuvat tästä.

Äskettäin Shakira ikuistettiin kuviin myös musiikkivideonsa kuvauksissa. Latinokaunotar tanssahteli niitylle kasattujen kameroiden edessä pinkinväriseen röyhelömekkoon ja samanvärisiin bikinien yläosiin verhoutuneena. Näky oli räikeine väreineen ja venyttelyineen varsin vaikuttava. Katso kuvat tästä.