Lady Gaga selätti Britney Spearsin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin poptähti Lady Gaga on osoittanut supersuosionsa jo monin tavoin. Taannoin hän nousi ensimmäiseksi eläväksi ihmiseksi, jonka fanimäärä Facebookissa nousi yli kymmeneen miljoonaan. Nyt voittokulku on jatkunut.

Tuorein valloitus on niin ikään sosiaalisen median puolella. Aiemmin laulaja Britney Spears on pitänyt siellä hallussaan kärkipaikkaa lukijoiden määrässä mitattuna. Nyt Lady Gaga vei kuitenkin tämänkin tittelin, sillä Britney jäi toiseksi.

Lady Gagalla on nyt Twitterissä yli 5,7 miljoonaa seuraajaa. Kärkipaikan kunniaksi Lady Gaga nimitti itsensä Twitterin kuningattareksi ja kiitti uskollisia fanejaan tuesta. Yli viiden miljoonan lukijan julkkiksia on nyt maailmassa useampiakin. Tähän joukkoon lukeutuvat Gagan ja Spearsin lisäksi muiden muassa Ashton Kutcher, Ellen DeGeneres ja presidentti Barack Obama.