Suomen Big Brother käynnistyy tiistaina – kuka suuntaa BB-taloon?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -realityohjelman fanit elävät parhaillaan jännittäviä hetkiä, sillä Suomen seuraavan tuotantokauden alkuun on enää vuorokausi. Uudet asukkaat muuttavat nimittäin Espoo Kilossa sijaitsevaan uuteen BB-taloon huomenna tiistaina.

Huomenna taloon astelee kaksitoista ihmistä, ja asukkaiden ensimmäisiä hetkiä voidaan seurata reaaliajassa maksullisessa verkkopalvelussa. Televisioruutuihin huomisen tapahtumat päätyvät keskiviikkona. Kauden voittaja selviää vasta kolmen kuukauden kuluttua, kun talosta poistuu viimeinenkin asukas.

Big Brother -ohjelman juontajana televisioruuduissa nähdään Susanna Laine. Big Brother Extra -ohjelmaa juontaa puolestaan Elina Viitanen. Nettikeskusteluissa pohditaan parhaillaan kiivaasti keitä taloon on huomenna muuttamassa.