Emma Watson tuoreissa mallikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvien kaunis naistähti Emma Watson on tehnyt jo jonkin aikaa menestyksekästä malliuaa opintojensa ja kuvaustensa ohella. Pottter-elokuvien kuvaukset on saatu jo purkiin, mutta malliura jatkuu edelleen.

Parhaillaan hänet nähdään vihreitä arvona kunnioittavan People Tree -vaatemerkin mainoskampanjan mallina. Katso mainoskuvat tästä tai tästä. Kuvausten yhteydessä Emma käväisi myös tutustumassa vaatteiden alkuperään Bangladeshin slummeissa, jossa yhtiö työllistää yli kaksisataa naista. Video reissulta löytyy tästä tai artikkelin yltä.

20-vuotias Emma erosi maaliskuussa pitkäaikaisesta poikaystävästään Jay Barrymoresta. Sittemmin hänet yhdistettiin romanttisessa mielessä espanjalaiseen rokkariin Rafael Cebrianiin, mutta sittemmin kainalossa on nähty George Craig -niminen mallinuorukainen, joka on myös One Night Only -yhtyeen laulaja.