Mayra Veronican suihkukuvat julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jättirintaisten silikonimallien ykkösnimi on ollut jo pidemmän aikaa hiphop-tähti Ice T:n vaimo Nicole ”Coco” Austin. Nyt Coco on saanut kuitenkin varteenotettavan kilpailijan Mayra Veronicasta.

Kuubalaissyntyinen laulaja Mayra Veronica on tehnyt jo jonkin aikaa uraa musiikin lisäksi myös glamour-mallina ja poseerannut vähissä vaatteissa useissa miestenlehdissä. Nyt Mayra nähdään keikistelemässä alastomana suihkussa. Katso kuvat tästä.

30- tai 33-vuotias (syntymäajasta on liikkeellä useita eri tietoja) Mayra Veronica syntyi Kuubassa ja muutti myöhemmin Yhdysvaltoihin, jossa hän on noussut julkkikseksi esiintymällä laulajana ja vierailemalla monissa televisio-ohjelmissa. Mallina Mayra on poseerannut muiden muassa FHM-lehden kannessa.