BB-Mari ulos Big Brotherista – todellinen rökäletappio!

Big Brother · Stara.fi

Tänään häädettiin jälleen uusi asukas Big Brother -talosta. Tällä kertaa kotimatkalle passitettiin BB-Mari. Hän oli ennakkosuosikki häädettäväksi jo pidempään, ja esimerkiksi Niko kuittaili Marille jo parin päivän ajan tulevasta häädöstä.

Mari koki suoranaisen rökäletappion sekä televisio-ohjelman että ohjelman fanisivustojen äänestyksissä. Siten valinta ei ollut kovinkaan suuri yllätys. Tiedon saatuaan Mari purskahti lohduttomaan itkuuun.

– En mä kehtaa mennä tonne, Mari sai itkultaan sanottua.

Pian hän kuitenkin sai koottua itsensä ja poistui lopulta talosta hieman paremmassa kunnossa. BB-Mia totesi Marin poistuttua, että hän ei olisi ikinä uskonut Marin lähtevän talosta vielä tässä vaiheessa. Myös BB-Elisabet vuodatti vuolaasti kyyneleitä Marin poistuttua.

– Jätetään ne seinäruusut seilaamaan sinne, Mari kommentoi muita asukkaita studioon päästyään.

Pian Mari näki ketkä asukkaat olivat hänet nimenneet, ja Paulin näkeminen nimeäjien joukossa oli hänelle todellinen yllätys. Muut nimeäjät hän arvasikin oikein, mutta erityisesti Villen ja Satun rajut kommentit tulivat nekin hänelle yllätyksenä.