BB-Marille luuserifiilis jos häviää Habibille: ”Ollaanks me samalla viivalla?”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa eletään parhaillaan krapulapäivää, ja esimerkiksi BB-Mari valitteli ettei hänellä ole voimia edes meikata illan suoraa lähetystä varten. Viime yön bileet päättyivät Marin kyyneliin, mutta sitä ennen hän ehti spekuloida tulevaa häätöä.

Mari totesi ettei hän usko putoavansa talosta ainakaan vielä tässä häätöäänestyksessä. Mikäli hänet kuitenkin häädettäisiin, tulisi hänelle luuserifiilis erityisesti Habibille häviämisestä.

– Jos mä häviän niille, sit mulla on luuserifiilis. Jos mä häviän vaikka Habibille, niin mä oon ihan silleen et mitä v**tua, ollaaks me samalla viivalla, Mari totesi.

BB-Nino oli kuitenkin hieman toista mieltä asiasta ja hänen mukaansa Mari voisi hyvinkin hävitä esimerkiksi Marikalle, joka on ollut talossa Ninon mukaan oma itsensä.

– Kyl mun mielestä mun pitäis jäädä enemmän kun sen. Mulla on vaan semmonen olo, että ihmiset pitää musta enemmän kuin siitä. Jos mä häviin sille tai Habibille, niin mulle tulee tosi paska fiilis, Mari lisäsi ohjelman verkkosivujen mukaan.