Adam Lambertin Suomen keikka vahvistettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogi uutisoi pari viikkoa sitten, että American Idol -kilpailusta tunnetuksi tullut supertähti Adam Lambert saapuu kovasti odotetulle keikalle Suomeen. Tänään esiintyminen vahvistettiin myös virallisesti.

Adam Lambert saapuu konsertoimaan Helsingin Kaapelitehtaalle lauantaina 6. marraskuuta.

Adam Lambert syntyi Indianapolisissa sisustussuunnittelija Leila Lambertille ja Novatel Wirelessin ohjelmatuottaja Eber Lambertille. Perhe muutti Kaliforniaan pian Adamin syntymän jälkeen ja Adam varttui San Diegossa. Lambert kävi Deer Canyon Elemenatry Schoolia, Mesa Verde Middle Schoolia sekä Mount Carmel High Schoolia.

Viihdelehti Stara tapasi Adamin hänen edellisellä Suomen vierailullaan ja sitä ennen pirautti miehelle kotiin Los Angelesiin. Puhelinhaastattelun voi kuunnella tästä.

Lambert nousi kuuluisuuteen sijoituttuaan toiseksi suositussa American Idol -kilpailussa vuonna 2009. 28-vuotias laulaja julkaisi debyyttialbuminsa pian ohjelman jälkeen loppuvuodesta 2009. Albumi nousi Billboard 200 -listan sijalle 3. Yli 25 viikkoa Suomen albumilistoilla viihtynyt Lambert on tullut tunnetuksi erityisesti hittisingleistään Whataya Want From Me, If I Had You ja debyyttialbumin nimikkokappaleesta For Your Entertainment.