Miley Cyrusin tatuointi ihmetyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti-näyttelijä Miley Cyrus on tullut tunnetuksi jo vuosien ajan muiden muassa paljastavista herustuskuvistaan ja yltiöseksikkäistä esiintymisasuistaan. Hannah Montana -sarjan jälkeen hänen tempauksensa ovat muuttuneet vain näyttävämmiksi.

17-vuotias teinitähti otti taannoin ”Just Breathe” -tatuoinnin vasemman rintansa alapuolelle. Asia paljastui, kun Miley keikisteli joulukuussa pinkeissä bikineissä uima-altaalla. Tuolloin ei ollut kuitenkaan vielä tietoa oliko tatuointi pysyvä vai ainoastaan tilapäinen, sillä Yhdysvalloissa tatuoinnin alaikäraja on 18 vuotta.

Nyt verkkoon on kuitenkin päätynyt myös hieman tuoreempi kuva, jonka perusteella tatuointia lienee pysyvä. Katso kuva tästä. Ainakaan kuvien perusteella kyse ei ole kovinkaan tyylikkäästä tatuoinnista.