Nina Moric unohti pukea housut julkkisjuhliin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi Euroopan kuumimpia mallikaunottaria on viime aikoina ollut Nina Moric, joka alkaa tosin nykyisin olemaan jo hieman yläikäinen tekemään uutta nousua kansainvälisillä markkinoilla. 34-vuotias kaunotar on nyt noussut pitkästä aikaa otsikoihin ympäri maailmaa.

Kerroimme eilen kuinka Moric tuli paljastaneeksi intiimialueensa paparazzeille autosta noustessaan. Tällä kertaa hänen asunsa on peittänyt hieman enemmän, mutta julkkisjuhlien kuvista voisi päätellä, että hän oli unohtanut pukea housunsa. Katso kuvat tästä.

34-vuotias kroatialaissyntyinen Nina Moric opiskeli nuorempana lakimieheksi, mutta siirtyi malliuralle voitettuaan Elle-lehden järjestämän Look of the Year -mallikilpailun vuonna 1996. Maailmanlaajuisessa kisassa hän sijoittui kolmanneksi. Los Angelesiin muuttanut kaunotar valittiin vuonna 2000 Ricky Martinin Livin’ La Vida Loca -musiikkivideon tähdeksi ja samana vuonna hän julkaisi myös oman debyyttisinglensä. Näyttelijänä hän oli ehdolla The Mask -elokuvaan vuonna 1994, mutta häntä ei lopulta valittu rooliin.