Mel Gibson tarjosi pahoinpitelynsä todistusaineistosta miljoonan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Mel Gibson on ollut jo kuukausien ajan epäiltynä ex-tyttöystävänsä Oksana Grigorievan pahoinpitelyistä, jotka hän on myös tunnustanut Oksanan tallentamilla ääninauhoilla. Viime viikolla Gibson pyysi ensimmäistä kertaa anteeksi tekoaan.

Tunnustuksen ja raivokohtauksia sisältävät ääninauhat vuotivat kesällä julkisuuteen, ja niiden uskotaan olevan tärkeitä todistusaineistoja mahdollisessa tulevassa oikeudenkäynnissä. Nyt on selvinnyt, että Hollywood-tähti yritti ostaa nauhoja ja muuta todistusaineistoa entiseltä tyttöystävältään jo aiemmin.

TMZ-julkaisun haltuunsa saamien asiakirjojen mukaan Gibson oli toukokuussa valmis maksamaan pahoinpitelyn todistusaineistosta miljoona dollaria, jotta materiaali voitaisiin tuhota. Asiakirjojen mukaan tarjous kattoi ääninauhojen lisäksi myös sähköposteja, tekstiviestejä, videonauhoja ja valokuvia. Todisteita uskotaan siis olevan runsaasti lisää.