Lindsay Lohan kuvattiin piikittämässä heroiinia?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Lindsay Lohan käväisi jälleen tällä viikolla vankilassa, kun hänet tuomittiin kuukaudeksi kiven sisään huumekärynsä johdosta. Toinen tuomari vapautti neitokaisen jo seuraavana aamuna. Tulossa on kuitenkin vielä yksi vankilareissu.

Nyt Lohan on otsikoissa, kun amerikkalaislehtien mukaan hänet on saatu ikuistettua valokuvaan, jossa näyttelijä vaikuttaa piikittävän itseensä heroiinia. Kohutussa kuvassa hänen vasemmassa käsivarressaan on kiristysside, jonka avulla verisuonet tulevat paremmin esiin.

PÄIVITYS: Katso kuvat tästä.

Kuvat haltuunsa saaneiden X17 ja News of the World -julkaisujen mukaan kuvat on ikuistettu vuonna 2007 järjestetyissä Hollywood-bileissä. Samana vuonna Lohanin ura tyssäsi hänen ajettua autollaan huumepäissään ja saatuaan siitä ensimmäisen vankilatuomionsa. Samassa kuvasarjassa Lohan nähdään suutelemassa Paris Hiltonia.