”Jos mä olisin Ksenia niin mä lähtisin heti kotiin”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin eilen räväkät bileet, kun erityisesti BB-Ksenia ja BB-Ellinoora kunnostautuivat örveltämällä ja juomalla itsensä sammumispisteeseen ja vähän yli. Molemmat oksentelivat pitkin taloa ja heidät kannettiin lopulta tiedottomana sohvalle nukkumaan.

BB-Vilhelmiina ja BB-Hannu yrittivät pitää parhaansa mukaan talon siistinä ja asukkaat kunnossa. He viettivätkin suuren osan yöstään oksennuksia siivoten ja sammuneita asukkaita vahtien. Tänään molemmat saivat toiminnastaan palkkioksi ruokaa ja unta talon sala-alueella.

Tänään Big Brother Extra -ohjelmassa näytettiin kuinka Vilhelmiina päivitteli talon menoa viime yönä Satulle. Hän totesi että olisi valmis lähtemään kotiin, jos olisi käyttäytynyt talossa kuten Ksenia tai Ellinoora.

– Jos rehellisesti sanotaan niin jos mä olisin Ksenia, niin mä haluaisin heti huomenna kotiin. Tai siis mua hävettäis niin paljon, että en mä kehtais enää olla täällä, Vilhelmiina vuodatti tuntojaan.

– Tai sit jos mä olisin Elli, niin jos mä olisin oksentanut porealtaaseen ja päiväkirjahuoneeseen ja sit mä vaan makaan tossa, ja kun mä aamulla heräisin ja vaikka mä en muistaisi mitään ja mulle kerottaisiin se, niin mä lähtisin kotiin.