Suosikkibändi sai virtsat päälleen keikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Mgmt-yhtye on joutunut keikallaan harvinaislaatuisen iskun kohteeksi. Bändin rumpalin päälle heitettiin nimittäin virtsaa.

Rumpali Will Berman sai yleisöstä heitetyn lasillisen virtsaa ylävartalolleen sunnuntaina järjestetyllä keikalla Apollo-klubilla Manchesterissä, Englannissa. Keikkasetin loppuosassa soitetun The Handshake -kappaleen aikana tapahtuneen iskun jälkeen Berman ryntäsi raivostuneena välittömästi pois lavalta.

Tempaus meni ohi suurimmalta osalta yleisöä ja jopa bändin muilta jäseniltä. Yllättäen he huomasivat rumpalin poistuneen lavalta ja joutuivat keskeyttämään keikkansa. Yhtye ei enää tämän jälkeen palannut lavalle, Daily Mail uutisoi. Myös Guns N’ Roses ja Kings of Leon -yhtyeet ovat joutuneet keskeyttämään keikkansa katsojien iskujen takia.