BB: Ellinoora paljasti karmean painajaisensa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietettiin viime yönä hikisiä hetkiä ainakin yhdessä sängyssä, kun painajaiset ulkomaailman tapahtumista vaivasivat erityksesti Ellinooraa. Hän kertoi aamulla muille asukkaille nähneensä karmean painajaisunen.

– Eiks kukaan muu oo nukkunut huonosti, Ksenia tiedusteli.

– Äsken mä näin ihan sairasta unta, Ellinoora paljasti.

BB-Ellinoora oli nähnyt unta, että hänen ulkomaailmassa odottava poikaystävänsä olisi rakastunut entiseen tyttöystäväänsä. Hän epäili itkeneensäkin unissaan, koska oli ollut BB-leirillä, jonka aikana hänen poikaystävänsä oli löytänyt uudelleen ex-tyttöystävänsä.

– Sitten, kun mä pääsin kotiin, se oli taas rakastunut sen eksäänsä. Ne oli ihan rakastuneita toisiinsa. Hyi s**tana. Ihan sairas uni. Ihan hirvee painajainen, Ellinoora kertoi.

Parhaillaan talon asukkaat heräilevät uuteen päivään Farmi-viikkotehtävän merkeissä. Elisabetin suurin ongelma näyttäisi parhaillaan olevan se, että hän ei ole aiemmin ymmärtänyt laittaa talossa tarjottavia leipiä leivänpaahtimeen.