Tältä Emma Watson näyttää koulutyttönä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman eniten ansaitsevaksi naisnäyttelijäksi viime vuonna yllättäen rankattu Emma Watson on tullut tunnetuksi Harry Potter -elokuvien naispääosasta. Viimeisen elokuvan kuvaukset saatiin taannoin päätökseen ja nyt Emma on palannut koulun penkille amerikkalaiseen yliopistoon.

Kesällä hiuksensa monien kauhuksi lyhyeksi leikannut Emma Watson on tällä kertaa ikuistettu koulunsa alueella koulutovereidensa kanssa. Emma oli mahdollisesti tulossa liikuntatunnilta tai vastaavalta, sillä hän oli pukeutunut pieneen ja sporttiseen asuun. Katso kuvat tästä.

Äskettäin Emma sai ensimmäisen elokuvaroolinsa Pottereiden jälkeen. Watson kiinnitettiin Marilyn Monroesta kertovaan My Week With Marilyn -elokuvaan. Elokuvan pääosassa Marilyniä näyttelee Michelle Williams, ja Watson näyttelee narikkatyttöä. Muina tähtinä ovat Kenneth Branagh, Dominic Cooper ja Judi Dench.