Jessica Alban löysä paita paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Alba nähdään pian pitkästä aikaa valkokankaalla, kun hänen uusi The Killer Inside Me ja Machete -elokuvat saavat ensi-iltansa. Perheeseensä pitkään keskittynyt tähti on uusien elokuviensa myötä aktivoitunut myös julkisuudessa.

Eilen Jessica Alba bongattiin ulkoilemassa yhdessä jälkikasvunsa kanssa Kaliforniassa. Perheenäiti oli pukeutunut kasarityyliseen toppiin, joka oli kuitenkin niin löysä että se paljasti keskimääräistä paitaa enemmän sisältöään. Katso kuvat tästä.

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Jessica Albasta verkossa liikkuneet alastonkuvat ovatkin kuvankäsittelyn tuotetta. Kaunotar nähdään alastomana suihkussa Machete-elokuvassa, mutta todellisuudessa hänellä oli kohtauksessa alusvaatteet yllään. Ne poistettiin myöhemmin digitaalisesti. Viime viikkoina Jessica on poseerannut muiden muassa Genlux, Cosmopolitan ja FHM-lehtien sivuilla sekä Diorin muotinäytöksessä.