Taylor Swift viemässä Lindsay Lohanin elokuvaroolin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissapäivänä vieroitushoitoon ja sitä ennen jo kolmannen kerran vankilassa istunut näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on kirjaimellisesti vetänyt uransa nenästään sisään – tosin kokaiinin muodossa. Samalla hänen uransa on ollut syöksykierteessä.

Lohan on menettänyt sekoilujensa takia niin monta elokuvaroolia, että hän ei välttämättä itsekään muista niitä kaikkia. Nyt lista on kasvamassa yhdellä, sillä Lohan on mahdollisesti saamassa kenkää One Night With You -nimisestä romanttisesta komediasta.

Hollywire-julkaisun mukaan hänen tilalleen on kaavailtu hieman puhtoisempaa nuorta tähteä. Rooli kirjoitettiin alunperin Lohanille, mutta nyt tuottaja Richard O’Sullivan on saanut mahdollisesti tarpeekseen hänen sekoiluistaan. Korvaaja on huhujen mukaan 20-vuotias laulajatähti Taylor Swift, joka on parhaillaan käynnistämässä näyttelijäuraansa.