Kevätvauva hiljentää Maija Vilkkumaan

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Maija Vilkkumaa odottaa parhaillaan perheenlisäystä. Kotisivuillaan asiasta kirjoittanut laulaja odottaa kevättä iloisin mielin ja blogissaan hän kertoo, että ”pääsette ihailemaan peräti kahta raskaana olevaa naista, sillä Irinan lisäksi minä odotan myös vauvaa. Laskettu aika on alkukeväästä.”

Maija Vilkkumaa keikkailee silti runsaasti vielä tulevan talven aikana ja hiljenee vasta keväällä. Uuden levyn suosio ei ole tullut yllätyksenä artistin faneille. Kantaaottavat tekstit ovat uuden levyn kappaleissa vahvasti läsnä. Vilkkumaa onkin löytänyt levylleen säihkettä, suuruutta ja erilaisia ääripäitä riemusta kaihoon.

Poptähti Maija Vilkkumaa on syntynyt 9. marraskuuta vuonna 1973. Hän on yksi Suomen eniten levyjä myyneistä artisteista. Vilkkumaa sanoittaa ja säveltää kappaleensa itse. Vilkkumaan kahdeksas albumi Kunnes joet muuttaa suuntaa julkaistiin 21. huhtikuuta. Ensimmäinen levyltä lohkaistu single Lottovoitto herätti heti huomiota tasokkuudellaan ja albumi nousi jo ensimmäisellä listaviikollaan ykköseksi. Vilkkumaa sai myös tänä vuonna Juha Vainio -palkinnon ansiostaan sukupolvensa lauluntekijöiden suunnannäyttäjänä.