Eva Mendes uhkeana julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkuvuodesta Paha poliisi – määräsatamana New Orleans -elokuvan sivuosassa nähty Eva Mendes on viettänyt muutaman kuukauden hiljaiseloa julkisuudesta. Äskettäin hän kertoi W Magazine -lehden haastattelussa henkisyydestään ja alastonkohtauksistaan elokuvissa.

Mendes korosti haastattelussa ettei hän pidä itseään varsinaisena paljastelijana, vaikka pitääkin nakuilemisesta. Nyt Eva Mendes on kuvattu uhkeana Rolex-kellomerkin sponsoroimissa julkkisjuhlissa. Hänen täyspitkä iltapukunsa ei ollut tällä kertaa aivan yhtä paljastava kuin yleensä on totuttu näkemään, mutta siitä huolimatta se onnistui säväyttämään kuvaajien lisäksi myös ainakin juhlien miesvieraat. Katso kuvat tästä. Latinokaunotar hymyili leveästi ainakin Access Hollywoodin haastattelussa.

Parhaillaan myös Calvin Kleinin mainontaa koristava ja maailman seksikkäimpien naisten listalle useita kertoja äänestetty 35-vuotias Eva Mendes kärsi viime vuonna päihdeongelmasta, minkä johdosta hän kirjautui vieroitukseen helmikuussa. Sittemmin hän on tehnyt hienon paluun japoseerannut nakuna muiden muassa Vogue-lehdessä. Viime vuosina Mendes on nähty muiden muassa elokuvissa Cleaner ja We Own The Night. Taannoin hän totesi olevansa tietoisesti mukana seksikkäissä kuvissa pönkittääkseen imagoaan. Hän kertoi myös ettei ole koskaan tuntenut itseään hyväksikäytetyksi sen takia.