BB-Ksenia tyrmistytti jälleen: ”Eikö vagina olekaan takapuoli?”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on nähty vuosien varrella myös muutamia asukkaita, joiden yleissivistys ei ole välttämättä ollut kovinkaan korkealla tasolla. Yksi tällaisista asukkaista asuttaa BB-taloa parhaillaan käynnissä olevalla tuotantokaudella. Hän on 19-vuotias jyväskyläläinen BB-Ksenia.

Aiemmin Ksenia on paljastanut esimerkiksi ettei tiennyt, että lehmiä syödään ja luulleensa että lehmät pitäisi ampua ennen kuin niistä saadaa kerättyä talteen maitoa. Ksenia on paljastanut myös ettei osaa kertotaulua ja luulleensa vielä hetki sitten, että vagina on naisen takapuoli.

– Ja jos ampuu lehmän, saa maitoo, Ksenia ihmetteli taannoin.

– Minulla on aika paljon aukkoja sivistyksessä. Sain muun muassa vasta vähän aikaa sitten tietää että vagina on naisen ”se”, eikä takapuoli. On todella paljon tällaisia noloja asioita, joita vasta aivan hiljattain olen saanut tietää, Ksenia kertoi ohjelman verkkosivujen mukaan.

Samaisen artikkelin mukaan Ksenia totesi haaveilevansa näyttelijän, lääkärin ja parturin urasta. Ksenia totesi lääkärin työn olevan melko helppoa, ainakin jos olisi yksityinen. Välillä Ksenia on yllättänyt asukkaat myös positiivisesti latelemalla asioita, joita hänen ei uskottu tietävän.