Lääkäri: ”Kanye Westin timanttihampaat ovat humpuukia!”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kerroimme taannoin kuinka hiphop-artisti Kanye West joutui vaihtamaan uusimman albuminsa kansikuvan, joka oli monien mielestä liian seksikäs. Maalatussa kuvassa musta mies ja valkoinen nainen vaikuttivat harrastavan seksiä.

Artisti herätti vastikään huomiota myös sädehtivällä hymyllään. Tähden alaleuan hammasrivistö oli nimittäin täynnä timantteja. West itse antoi ymmärtää vaihtaneensa alaleuan etuhampaat kyseisiin jalokiviin. E! Online -julkaisu kertoo Beverly Hillsissä kosmeettisia hoitoja tekevän hammaslääkäri Laurence Rifkinin sekä New York Cityn lääkäri Ramib Tabibin tyrmänneen miehen väitteen totaalisesti.

– Jos hän menisi hammaslääkärille aikomuksenaan pyytää terveiden hampaidensa vaihtamista jalokiviin, se on kuin menisi sisätautilääkärille pyytämään terveen käsivarren poistamista, Rifkin kertoi E! Onlinelle.

Lääkäreiden mukaan kukaan kollega tuskin suostuisi moiseen – mahdollista on kylläkin se, että kyseessä olisi tilapäinen niin kutsuttu vanerinen implantaatti, joka on vain nostettavissa pois.

Artisti avautui myös taannoin henkilökohtaisesta elämästään järkyttäen paljastuksillaan fanejaan. Hän kertoi nimittäin harkinneensa aikoinaan itsemurhaa. Pop-ikoniksi itseään nimittävä supertähti hautasi sittemmin moiset ajatukset, koska hän kokee tehtäväkseen rikastuttaa popkulttuuria ja taidetta.