BB: Asukasvaihto alkaa vasta sunnuntaina – Marika ajoi asukkaat raivon partaalle

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelmassa nähdään tälläkin tuotantokaudella jo perinteiseksi tullut kansainvälinen asukasvaihto, jonka merkeissä yksi suomalainen BB-asukas lähetetään ulkomaiseen Big Brother -taloon ja vastaavasti tilalle tulee yksi ulkomainen vieras. Tämän hetken tietojen mukaan asukasvaihdon toinen maa on Slovenia.

Eilen tuotantoyhtiö ilmoitti, että asukasvaihto alkaa tällä viikolla, ja hetki sitten Big Brother Extra -ohjelmassa kerrottiin, että asukasvaihto alkaa vasta sunnuntaina. Siihen saakka kotimaiset BB-asukkaat valmistautuvat vieraan tulemiseen muiden muassa merkillisen viikkotehtävän merkeissä.

Asukkaiden pitää tänään alkaneen viikkotehtävän merkeissä valmistautua antamaan tulokkaalle virheellinen,  mutta uskottava kuva Suomesta ja suomalaisista. Asukkaat saivat aiemmin tänään aikaan äänekkään kiistan siitä mitä tehtävä todellisuudessa sisältää. BB-Marika oli asiasta täysin eri linjoille muiden asukkaiden kanssa ja hänen jatkuva ”kimityksensä” ajoi asukkaat raivon partaalle. Marika haluaisi esimerkiksi keksiä tarinan Suomen kuninkaallisista ja jääkarhuista. Muut asukkaat haluaisivat antaa ainoastaan virheellisen kuvan, mutta ilman selvää valehtelua.