Miley Cyrus asu ihmetyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu laulaja-näyttelijä Miley Cyrus on ollut viime vuosina tiuhaan otsikoissa liian paljastavien valokuvien, esiintymisvaatteiden ja musiikkivideoiden takia. 17-vuotias poppari on ilmoittanut haluavansa eroon puhtoisen Disney-tähden maineesta, ja hän on tehnyt sen eteen runsaasti ponnisteluja.

Viime aikoina Miley on toiminut suunnannäyttäjänä nuorten poptähtien muodille, jossa he ovat jättäneet joukolla rintaliivinsä kotiin. Näin tälläkin kerralla, kun nuori poppari on ikuistettu vain valkoiseen t-paitaan ja pieniin shortseihin pukeutuneena. Neitokaisen tyylissä oli siten hieman parantamisen varaa. Katso kuvat tästä.

Hannah Montana -tähti on palannut yhteen poikaystävänsä 20-vuotiaan Liam Hemsworthin kanssa, ja viime viikolla lähteet kertoivat poptähden haluavan nyt kiihkeästi naimisiin. Kaunottaren isä on tyytyväinen tyttärensä ajatusmaailmaan.

– Billy Ray pitää tyttärensä naimisiinmenoideasta suuresti. Hän näkee Liamissa paljon itseään, sillä he molemmat suojelevat Mileyta ja välittävät hänestä suuresti. Häitä suunnitellaan keväälle 2011, lähde paljastaa Stupid Celebrities -julkaisulle.