Ashley Cole pokasi Jessica Lowndesin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti ja realitytuomari Cheryl Cole erosi taannoin aviomiehestään, jalkapallotähti Ashley Colesta, kun mies jäi kiinni uskottomuudesta useiden naisten kanssa. Eron jälkeen Ashley valitteli kohtaloaan ja kertoi kaipaavansa kovasti Cheryliä.

Maailman seksikkäimmäksi rankattu laulaja ei kuitenkaan antanut pettäjämiehelleen armoa, vaan jätti lopulta avioerohakemuksen. Taannoin julkaistussa elämäkerrassa Cheryl ei mainitse ex-miestään lainkaan. Nyt Ashleyn kerrotaan löytäneen rinnalleen uuden kaunottaren.

Nyt futistähden kerrotaan tapailevan mallina tunnettua kanadalaista Jessica Lowndesia, jossa on paljon samaa näköä kuin Cherylissä. Tuore pari tapasi toisensa ensimmäisen kerran Soccer AM -tapahtumassa, The Sun uutisoi. Sitä ennen Jessica Lowndes oli ihaillut Colea televisiosta ja sopi yhteisen tapaamisen. Katso Jessican kuva tästä ja tästä.

21-vuotias kanadalaissyntyinen Jessica Lowndes esittää parhaillaan 90210-sarjassa Adrianna Tate-Duncanin roolia. Se on hänen ensimmäinen merkittävä roolinsa. Aiemmin hän on näytellyt muiden muassa televisioelokuvassa Saving Milly ja vilahtanut Kyle XY ja Greek -televisiosarjoissa. Näyttelemisen lisäksi hän toimii myös laulajana ja säveltäjänä.