Seurusteleva BB-Elli-Maija tunnusti: ”Mun on hyvä olla Epin kanssa”

Big Brother · Elina Sipiläinen

Big Brother -taloon asukkaaksi viime viikolla saapunut BB-Elli-Maija on talossa viihtynyt hyvin BB-Eetun seurassa. Siviilielämässä jo usean vuoden poikaystävänsä kanssa seurustellut Elli-Maija tunnusti muille asukkaille hakevansa Eetusta talossa turvaa.

BB-Nino kyseli tänään aikaisemmin päivällä Elli-Maijalta tämän läheisestä suhteesta Eetuun. Nino halusi tietää muistuttiko Eetu paljon Elli-Maijan poikaystävää.

– Se on Eetun kanssa samaa tyyliä. Eetun kanssa tulee sellanen turvallinen olo. Niillä on sama ruumiinrakenne, Elli-Maija vastasi.

– Mutta mä koen Eetun lähinnä niinkuin se ois mun veli, Elli-Maija tarkensi.

Aikaisemmin päivällä Eetu antoi yläosattomalle Elli-Maijalle hieronnan, joka sai naisen voihkimaan hyvinkin eroottisesti. Lisäksi Elli-Maija nukkui viime yön tiukasti Eetun kainalossa. Nyt nainen onkin alkanut pohtia toimintansa vaikutusta omaan suhteeseensa.

– Sitä mä oon miettinyt, kun Epin kanssa viime yön nukuin sen kainalossa. Meillä oli peitto kuitenkin välissä, Elli-Maija purki tuntojaan Ninolle ja Marikalle.

BB-Marika varoitteli Elli-Maijan poikaystävän tulevan pian mustasukkaiseksi naisen toiminnasta, vaikkei mitään vakavaa ollutkaan vielä sattunut.

– Mun on hyvä olla Epin kanssa, Elli-Maija tunnusti ja kertoi yleensäkin tulevansa paremmin toimeen miesten kuin naisten kanssa.

Elli-Maija on kieltänyt olevansa ihastunut Eetuun, mutta nainen on silti osoittanut mustasukkaisia tunteita miestä kohtaan. Ohjelman verkkosivujen mukaan Elli-Maija murtui päiväkirjahuoneessa itkuun puhuessaan Eetusta. Nainen oli harmissaan siitä, että uusi asukas BB-Sandra on vienyt liikaa Eetun huomion.