Miley Cyrusin suhdesotku sai uuden käänteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin teinitähtiin lukeutuva Miley Cyrus on pitkälti hänen supersuositun countrytähti-isänsä luomus, sillä isä hoiti jälkikasvunsa aikoinaan televisiotähdeksi ja ryhtyi tekemään määrätietoisesti myös laulu-uraa tyttärelleen.

Nyt Cyrusin perheen idylli on yllättäen romuttunut, kun tytön vanhemmat päättivät erota. Erosta ilmoitettiin viime viikolla, ja se oli monille shokki, sillä avioliittoa pidettiin yhtenä Hollywoodin onnellisimmista.

Nyt Celebuzz-julkaisu kertoo, että myös Miley on jälleen eronnut myös australialaisnäyttelijä Liam Hemsworthista. Pariskunta ehti olemaan yhdessä vain reilun vuoden, ennen kuin erosivat loppukesästä. Suhde oli katkolla noin kuukauden, mutta syyskuussa poppari otti näyttelijän takaisin. Sisäpiiri hokee eron syynä olleen nuoren tähtiparin välimatka, sillä Liam on oleskellut paljon Australiassa. Miley puolestaan työskentelee pääasiassa Los Angelesissa.