Lily Collins ja Taylor Lautner läheisissä tunnelmissa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Phil Collinsin jälkikasvu on tehnyt menestyksekästä uraa jo muutamia vuosia Yhdysvalloissa, sillä hänen tyttärensä Lily Collins nähtiin keväällä myös Suomen valkokankailla Oscar-palkitussa Elämä pelissä -elokuvassa.

Daily Mail -verkkojulkaisu kertoo Lilyn tapailevan nyt Twilight-tähti Taylor Lautneria. He näyttelivät kesällä samassa Abduction-elokuvassa ja yhteydenpito ei lehden lähteen mukaan päättynyt elokuvan valmistumiseen. Lähde on kertonut parin seurustelleen pian jo nelisen kuukautta, mutta he ovat olleet asian suhteen varovaisia.

21-vuotias Lily Collins tunnetaan maailmalla yhtenä 90210-sarjan tähtenä sekä tietenkin Phil Collinsin isänsä takia. Tällä hetkellä kaunotar opiskelee myös journalismia. 18-vuotias Twilight-tähti Taylor Lautner on puolestaan aikaisemmin kytketty kantritähti Taylor Swiftiin, mutta uudet tuulet taitavat nyt puhaltaa miehen suhderintamalla.