Eliza Dushkun niukka asu kiinnitti katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useissa televisiosarjoissa ja elokuvissa urallaan näytellyt Eliza Dushku nähtiin taannoin The Alphabet Killer -elokuvassaan yläosattomissa. Suositun Dollhouse-sarjansa toimintakohtauksen kuvauksissa loppuvuodesta loukkaantunut Eliza Dushku on poseerannut aktiivisesti bikineissä ja jopa alastomana.

Dollhouse-sarjassakin nähtävä kaunotar nähtiin aiemmin tällä viikolla poseeraamassa kuumissa studiokuvissa, joissa hän keikistelee kameran edessä aseistettuna ja seksikkäänä. Nyt kaunotar on kuitenkin ehtinyt jo osallistua juhlahumuun varsin paljastavaan mustaan asuun pukeutuneena. Katso kuvat tästä.

27-vuotias Eliza Dushku on nähty muiden muassa Buffy – vampyyrintappaja, Ruma Betty, Angel, 70’s Show ja Pelastaja -televisiosarjoissa sekä Tosi valheita -elokuvan tähtenä. Siinä hän näytteli Arnold Schwarzeneggerin tyttären roolia. Parhaillaan Dushku näyttelee Dollhouse-sarjassa ja toimii samalla myös sarjan tuottajana. Viimeksi Eliza Dushku nähtiin vähissä vaatteissa julkisuudessaMaxim-lehden näyttävissä kuvissa.