Harry Potter -tähti haluaa olla tuhma aikuinen

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman eniten ansaitsevaksi naisnäyttelijäksi viime vuonna yllättäen rankattu Emma Watson on tullut tunnetuksi Harry Potter -elokuvien naispääosasta. Viimeisen elokuvan kuvaukset saatiin taannoin päätökseen ja nyt Emma on palannut koulun penkille amerikkalaiseen Brown-yliopistoon.

Emman nykyinen sporttinen hiuslook ei ole ainoa muutos nuoressa naisessa. Näyttelijä kertoo The Sun -lehden haastattelussa haluavansa suunnanmuutoksen uralleen. Harry Potter -elokuvien rooli Hermione Granger on nyt aikansa elänyt, ja kaunotar haluaa olla aivan jotain muuta, kuin kiltti koulutyttö.

– Haluan ottaa riskejä, koska olen kyllästynyt tyttörooleihin. Haluan olla tuhma aikuinen, ja minua hävettää etten ole aikaisemmin jo kokeillut rajojani. Unelmiini kuuluvat siis tällä hetkellä aikuisten naisten roolit, musikaalin tekeminen ja ranskankielen oppiminen. Uskon unelmiin, ja puhelimessanikin on tallennettuna teksti ”elä elämäsi täysillä joka päivä”, Watson kuvailee Daily Mail -julkaisulle.

Äskettäin Emma sai ensimmäisen elokuvaroolinsa Pottereiden jälkeen. Watson kiinnitettiin Marilyn Monroesta kertovaan My Week With Marilyn -elokuvaan. Elokuvan pääosassa Marilyniä näyttelee Michelle Williams, ja Watson näyttelee narikkatyttöä. Muina tähtinä ovat Kenneth Branagh, Dominic Cooper ja Judi Dench.