Kat Denningsin intiimikuvat vuotivat julkisuuteen

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-kaunotar Kat Dennings on amerikkalainen näyttelijä, joka on näytellyt muiden muassa elokuvassa Hamekyttä. Kat on ollut varsin kauan pois julkisuuden valokeiloista, sillä hän on ollut ihailtavan tarkka yksityisyydestään.

Nyt hän on kuitenkin mokannut pahasti, sillä neidosta on vuotanut alastonkuvia verkkosivustoille. Kyseisten kuvien aitoutta on epäilty suuresti, mutta monet lähteet ovat vahvistaneet niiden olevan aitoja otoksia. Katso Kat Denningsin kuvat tästä.

24-vuotias Kat Dennings on tehnyt uraa useissa eri tuotannoissa ja hänet on nähty myös sarjoissa Sinkkuelämää, CSI ja CSI New York. Yksityisyydestään nainen on avautunut vain sen verran, että on kertonut hänellä olevan poikaystävä, mutta tämän henkilöllisyys on salattu. Dennings on myös kertonut kaksi vuotta sitten olevansa täysin raitis, sillä hän ei polta eikä juo.