Emma Watson sai tarpeekseen tekaistuista alastonkuvistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman eniten ansaitsevaksi naisnäyttelijäksi viime vuonna yllättäen rankattu Emma Watson on tullut tunnetuksi Harry Potter -elokuvien naispääosasta. Viimeisen elokuvan kuvaukset saatiin taannoin päätökseen ja nyt Emma on palannut koulun penkille amerikkalaiseen Brown-yliopistoon.

Viime viikolla Emma poseerasi Marie Claire -lehden tyylikkäissä mallikuvissa. Nyt hänestä on liikkeellä verkossa myös uusia nakukuvia, jotka eivät kuitenkaan ole aitoja. Kuvissa Emman kasvot on vaihdettu toisten naisten kasvojen tilalle. Neitokainen itse kertoo olevansa jo kyllästynyt moisiin tekaistuihin kuviin. Mail on Sunday -lehden mukaan Emman taustavoimat etsivät parhaillaan alkuperäisiä kuvia, jotta huhut kuvien aitoudesta saataisiin loppumaan.

Äskettäin Emma sai ensimmäisen elokuvaroolinsa Pottereiden jälkeen. Watson kiinnitettiin Marilyn Monroesta kertovaan My Week With Marilyn -elokuvaan. Elokuvan pääosassa Marilyniä näyttelee Michelle Williams, ja Watson näyttelee narikkatyttöä. Muina tähtinä ovat Kenneth Branagh, Dominic Cooper ja Judi Dench.