Pahin pelko toteutui: Miley Cyrus on alkoholiongelma!

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kerroimme äskettäin, että teinitähti Miley Cyrusin ja hänen isänsä, country-tähti Billy Ray Cyrusin, tunnettu julkkisperhe hajoaa avioeroon. Nyt perheen vanhempien avioeron syy on selvinnyt, ja tuoreimpien tietojen mukaan kyseessä on ollut äidin uskottomuus.

Miley Cyrus on itse tällä hetkellä Espanjassa valmistautumassa maassa järjestettävään MTV European Music Awards -gaalaan. Poptähti kerää nyt puoleensa kritiikkia juomatavoistaan, sillä The Hollywood Gossip -julkaisu raportoi vielä 17-vuotiaan kaunottaren juoneen äskettäin alkoholia suuressa määrin ja heiluneen baarissa Corona-olutpullo kädessään.

Espanjassa lain mukaan alle 18-vuotias ei saisi käyttää alkoholia, mutta lain noudattamista ei juurikaan valvota. International Institute for Alcohol Awareness -säätiö on kuitenkin pistänyt popkaunottaren käytöksen suurennuslasin alle, ja hänet on luokiteltu ”riskikäyttäytyjäksi”.

– Nuoret pitävät häntä roolimallinaan ja voivat yrittää jäljitellä hänen tekojaan ja tapojaan. Alaikäisenä aloitettu alkoholinkäyttö ei ole hyväksi kenellekään ja sammuneen turvallisuus on aina vaarassa, totesi säätiön työntekijä James E. Copple tiedotteessaan.

Miley Cyrus nousi myös äskettäin otsikoihin tuoreimmalla Who Owns My Heart? -musiikkivideollaan. Amerikkalainen lasten vanhempien järjestö ilmaisi tyytymättömyytensä videoon, jossa Miley Cyrus nähdään makoilemassa puolialastomana sängyllä. Nuori poppari keimailee videossa sensuellisti vain alusvaatteisiinsa pukeutuneena. Parents Television Council -järjestö paheksui videota ja kertoi sen välittävän nuorille tytöille vääränlaisen viestin seksuaalisuudellaan.