Duudsoneiden tähdittämä MTV-gaala pullollaan seksikkäitä kaunottaria

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Eilen juhlitussa MTV Europe Music Awards -gaalassa nähtiin laaja kirjo seksikkäitä tähtiä kuten muiden muassa poptähti Shakira, joka oli pukeutunut käärmekuvioiseen ja tiukkaan mekkoon. Supermalli Hofit Golan oli myös lyhyessä mekossaan todella houkutteleva, sillä asusteen kaula-aukko toi esille tähden uhkeat rinnat.

Myös oudot asukokonaisuudet nähtiin juhlatilaisuudessa varsin monen päällä ja yksi provosoivimmista asukokonaisuuksista oli Paramore-yhtyeen laulaja Hayley Williams SM-henkinen tyyli. Poppari Katy Perryn punainen kolttu aiheutti puolestaan hymyn monen kasvoille, koska asusta ei tiennyt mikä sen pitäisi olla. Kokonaisuuden kruunasivat siniset kengät. Katso kuvat tästä.

Illan show ei ollut pelkästään keskittynyt asujen arviointiin tai artistien palkitsemiseen, vaan katsojia hellittiin useilla show-esityksillä. Myös Duudsonit kiipesivät estradille juontamaan gaalan yhdysvaltalaisille. Jarppi ja Jukka olivat pukeutuneet tyylilleen uskollisesti pinkkiin mekkoon ja vaippaan.