BB-Niko katkerana: ”En tiennyt että tuollainen olisi edes mahdollista”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa päivän puheenaiheena on ollut Nikon shokkiuutinen. Isoveli paljasti eilen, että ennen asukasvaihtoon lähtöä Nikolla olisi ollut mahdollisuus tavata suuresti kaipaamansa tyttöystävä Sofia. BB-Niko sai lähes hermoromahduksen kuultuaan asiasta.

Tuotantotiimin temppuilu on ollut talossa puheena koko päivän ajan siihen liittyvien oheisteemojen, kuten rakkauden ja ystävyyden, kanssa. Niko ei tuolloin tiennyt että Sofia olisi talossa, mutta siitä huolimatta hän ottaa itselleen vastuuta ratkaisusta.

– En mä olis tullut tänne, jos mä olisin tiennyt, että mä satuttaisin jotain mun läheistä. Todennäköisesti mä satutin nyt kaiken tärkeintä ihmistä mun elämässä, enkä mä edes tiennyt sitä. En mä ajatellut että toi olisi ollut edes mahdollista. Eihän tollaista ole koskaan ollut missään, Niko vuodatti tuntojaan.

– Eilen mä ajattelin, että ihan hyvä näin. Että sillä oli joku tarkoitus. Jos olisitte saanut olla kahdestaan, niin olisko sitä teidän kahdenkeskistä paskaa kiva näyttää koko Suomelle? Sit se olis voinut tuntua niinku…. Mä käänsin sen niinku kun että mä ajattelin Sofiaa. Siellä olisitte puhunut tiettyjä juttuja, ja sit sulla olis mennyt se reissu, BB-Nino järkeili.

– Ja sit sä et olis voinut päästää enää irti, BB-Elisabet jatkoi Ninon ajatusta.

– Sit kun se näytettiin kuinka pettyneen näköinen se oli, ja kellonaika ja kaikki. Mä näin että se istuu siellä ja että sieltä kuului meidän äänet. Mä en usko että se on oikeasti ne kuullut, mutta siinä nauhalla se oli pahan näköinen, Niko totesi.

Keskustelu jatkuu edelleen samasta aiheesta. Asukkaat ovat kaikki samaa mieltä siitä, että temppu oli Big Brotherilta todella törkeä. He kuitenkin uskovat, että Nikon tyttöystävä ymmärtää tilanteen mahdottomuuden.