Simon Cowellin rakkaus rakoilee – kihlaus purkautumassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useiden television realitysarjojen tuomari Simon Cowell kihlautui taannoin kauniin mallikaunottaren Mezhgan Hussainyn kanssa. Sittemmin pariskunnan onni on huhujen mukaan rakoillut pahemman kerran, ja nyt heidän kihlauksensa uskotaan olevan lähellä päättymistä.

Vielä elokuussa pariskunta kuvattiin juhlimassa St. Tropezissa, mutta sittemmin heitä ei ole kovin usein julkisuudessa nähty. Chicago Sun Times -lehden mukaan suhde on parhaillaan hajoamisen partaalla.

Lehti kertoo, että Simon Cowell katuu kihlautumistaan ja on tarjoamassa neitokaiselle avokätistä sopimusta suhteen päättymisestä. Sopimuksen sisältöä ei ole paljastettu, mutta sen uskotaan liittyvän neitokaisen suun sulkemiseen. Hänen paljastuksistaan maksettaisiin miljoonia, mutta Cowell lienee monien muiden tähtien tavoin valmis maksamaan suuria summia vaitiolosopimuksesta.