Vanessa Minnillo peppu pystyssä lomakuvissa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Jessica Simpsonin kanssa aiemmin naimisissa ollut poptähti Nick Lachey ja MTV-musiikkikanavan juontaja Vanessa Minnillo kuhertelivat kolmisen vuotta sitten Meksikossa paparazzien tallentaessa hotellihuoneen parvekkeella tapahtuneen tilanteen.

Tähtiparin kerrottiin kihlautuneen muutama päivä sitten ja he ovat todella onnellisia suhteensa statusmuutoksesta, mutta hääpäivää ei ole vielä sovittu. Poptähden kihlattu, televisiojuontaja Vanessa Minnillo, näyttäytyi nyt pienissä bikineissä Meksikossa. Kaunottaren treenattu ja seksikäs vartalo keräsi katseita. Katso kuvat tästä.

Nickin avioliitto laulaja Jessica Simpsonin kanssa päättyi nelisen vuotta sitten, ja Minnillon astui miehen elämään pian kyseisen eron jälkeen. Suhde on päätynyt monesti kohuotsikoihin muiden muassa Vanessa Minnillon pettämiskohun vuoksi ja pariskunnan erotessa noin vuosi sitten. Paluu yhteen tapahtui kuitenkin pikaisesti.