Potter-tähti paljasti: ”Emma Watson on eläimellinen suutelija”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman eniten ansaitsevaksi naisnäyttelijäksi viime vuonna yllättäen rankattu Emma Watson on tullut tunnetuksi Harry Potter -elokuvien naispääosasta. Viimeisen elokuvan kuvaukset saatiin taannoin päätökseen ja nyt Emma on palannut koulun penkille amerikkalaiseen Brown-yliopistoon.

Pian Emma Watson nähdään valkokankalla Potter-saagan toiseksi viimeisessä elokuvassa. Nyt hänen vastanäyttelijänsä Daniel Radcliffe on paljastanut millainen suutelija Emma todellisuudessa on. Hänen mukaansa Watson on yllättävän raju suutelija, eli ei lainkaan sellainen kuin hän oli odottanut.

– Se tuli todella yllätyksenä. Se oli uskomatonta enkä osannut lainkaan odottaa sellaista. Olin aina ajatellut, että se olisi ollut jotenkin pehmeä ja rauhallinen hetki. Sitten yhtäkkiä siinä olikin rajua suutelemista. Hänessä oli hieman eläimellisyytttä, hän oli loistava. En kuitenkaan valita, sillä kymmenettuhannet miehet olisivat halunneet olla siinä minun sijastani, Daniel Radcliffe kertoi Daybreak-julkaisulle.

Äskettäin Sunday Times -julkaisu raportoi nuoren kaunottaren olevan kauniin ulkonäkönsä ohella uutisissa myös terveellisten elämäntapojensa vuoksi. Harry Potter -tähti on nimittäin kertonut välttelevänsä alkoholin käyttöä, sillä hän on saanut sitä liikaa. Watson kertoi julkaisulle maistaneensa alkoholia jo seitsemän vuoden ikäisenä, kun hänen vanhempansa antoivat sitä hänelle.