Näin supertähdet photoshopataan kauniiksi ja komeiksi – katso kuvat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Julkkismaailman kaunottarien kauneusleikkaukset ovat nykyisin niin yleisiä, että leikkaamaton neitokainen on vuosi vuodelta harvinaisempi ilmiö. Kauneusleikkausten yleistyessä kirurgit keksivät aina vain hullumpia operaatioita vaativille asiakkailleen. Tarpeen tullen kuvankäsittely tulee avuksi tähdelle.

Poppari Britney Spears on Photoshop-käsiteltynä käynyt selvästi leuan rasvaimussa ja hänen ihostaan on poistettu epäpuhtaudet. Hittinäyttelijä George Clooney on puolestaan käynyt nuorentavassa kasvohoidossa, sillä mies näyttää aivan samalta kuin 20 vuotta sitten. Katso kuvat tästä.

Julkisuudessa esiintyvät mallit ja näyttelijät vaikuttavat usein täydellisiltä, vaikka niin ei asian laita välttämättä todellisuudessa olisikaan. Jokainen tietää nyt, että lehtikuvia on joskus käsitelty rankalla kädellä, eikä mainoskuvissa kovin usein esiinny henkilöä, jonka ulkonäköä ei olisi digitaalisesti korjailtu.