Rihannalla ei mitään paidan alla – paparazzit taas innoissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna otti edellisen levynsä myös selvästi aikaisempaa rohkeamman linjan niin työssään kuin siviilissäkin. Tämä on näkynyt erityisesti kaunottaren esiintymisasuissa ja promokuvissa, mutta myös neitokaisen siviilipukeutumisessa.

Pari viikkoa sitten hänet ikuistettiin tyrmäävässä asussa, joka paljasti enemmän kuin peitti. Parhaillaan Euroopassa vieraileva laulajatähti on nyt ikuistettu asukokonaisuudessa, johon eivät rintaliivit kuuluneet. Katso kuvat tästä.

Rihanna avautui äskettäin Chris Brownin kanssa eletyistä vuosista ja väkivaltaisesta parisuhteestaan samaisen lehtihaastattelussa. Laulaja yllätti monet toteamalla, että hänen elämänsä tarvitsi hieman ravistelua. Lopulta sellainen tulikin, kun Brown hakkasi hänet sairaalakuntoon. Rihanna pohti tapahtuneen olleen vinkki siitä, ettei monivuotinen suhde ollut enää toimiva.