Abigail Clancyn 33 kuuminta poseerausta koottiin yhteen

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Brittiläinen glamour-malli Abigail Clancy tunnetaan kotimaassaan lähinnä realitytähtenä, mutta myös alusvaatekuvistaan ja muotinäytöksistään. Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa alastomana poseerannut kaunotar on ollut otsikoissa myös Englannin maajoukkueessa pelaavan poikaystävänsä Peter Crouchin ansiosta.

Usein myös nakuilemassa kuvattu uhkea kaunotar juontaa nykyisin This Morning -televisio-ohjelmassa omaa muotiosuuttaan, jossa hän ei luonnollisestikaan kovin paljastavissa asuissa voi esiintyä. Vaihtelu siis virkistää. Kaunottaren uran kuumimmista kuvista on nyt koostettu kuvagalleria. Katso kuvat tästä.

Liverpoolilaissyntyinen 23-vuotias kaunotar oli taannoin mukana Huippumalli haussa -ohjelman brittiversiossa. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi ja sai rahakkaan mallisopimuksen, joka takasi julkkiksen statuksen pitkäksi aikaa. Nykisin hän juontaa myös omaa muotiosuuttaan televisiossa This Morning -aamuohjelmassa. Sittemmin Abigail Clancy on poseerannut lukuisten aikakauslehtien kansikuvissa ja mainostanut useita vaate- ja alusvaatemerkkejä.