Anna Kournikovan takamus kiinnitti katseet tennispelissä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Tenniskaunotar Anna Kournikova on edelleen aktiivisesti viihdelehtien otsikoissa, vaikka hän onkin jo jättänyt aktiiviuransa. Venäläiskaunotar on jatkanut julkista uraansa muiden muassa mallintöillään ja hyväntekeväisyydellä.

Venäjän Cosmopolitan-lehden kannessa ja Capitol Magazine -lehden sivuilla äskettäin poseerannut kaunotar pitää edelleen hallussaan tenniskaunotarten kirkkainta valtikkaa, joten ei liene ihme että paparazzit seuraavat häntä edelleen herkeämättä. Nyt kaunotar kuvattiin hieromassa takapuoltaan tennisottelussa Raymond James Classic Pro-Am -pelissä. Katso kuvat tästä.

Anna Kournikova on seurustellut jo vuosien ajan latinolaulaja Enrique Igleasiasin kanssa. Viime vuonna pariskunnan huhuttiin eronneen, mutta julkkispari itse tyytyi vain naureskelemaan moisille väitteille. Enrique ja Anna eivät kuitenkaan ole enää hetkeen poseeranneet yhdessä esimerkiksi julkkisjuhlissa. Siksi parin suhteen nykytilasta ei ole varmaa tietoa. Kesälomansa he viettivät ainakin tiiviisti yhdessä.