Putosiko Cheryl Cole sängystä?

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useita kertoja viime aikoina rankattu englantilainen poptähti ja realitytuomari Cheryl Cole, eli entinen Cheryl Tweedy, tekee lähitulevaisuudessa uraa myös Yhdysvalloissa. Hänet on nimittäin kiinnitetty X Factor -ohjelman jenkkiversion tuomaristoon.

Kaunottaren uudet promokuvat julkaistiin vastikään, ja ne täyttivät varmasti monien odotukset. Nyt The Sun -lehti on julkaissut Cherylistä kuvan, jossa hän vaikuttaa pudonneen vieressä olevalta sängyltä. Kuva on todennäköisesti kuitenkin lavastettu. Katso kuva tästä.

Pari viikkoa sitten kaunotar kertoi Piers Morgan’s Life Stories -televisio-ohjelmassa, kuinka ammattitanssija Derek Hough pelasti hänen henkensä malarian kourista. Mies pakotti neuloja pelkäävän tähden verikokeisiin, joissa tartunta havaittiin. Cheryl totesi olevansa ikuisessa kiitollisuudenvelassa, koska Derek sai yllytettyä hänet verikokeisiin vastoin omaa tahtoaan.