BB-Eetu yllätti – pissasi housuunsa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa järjestettiin eilen kilpailu, jossa asukkaiden täytyi koskettaa mahdollisimman pitkään tehtäväalueella ollutta autoa. Kisasta putosi välittömästi mikäli käsi irtosi auton kyljestä.

Kisan voitti lopulta BB-Eetu, joka osoitti todellista uhrautumista voittonsa eteen. Kaksi viimeistä autoon koskettanutta asukasta olivat Eetu ja BB-Niko. Kisa oli tiukkaa, mutta vessahätä oli välillä aiheuttaa Eetun keskeyttämisen. Lopulta mies päätti kuitenkin antaa hädälle periksi, mutta keksi keinon pysyä samalla kisassa mukana.

Tästä syystä hän laski virtsansa housuunsa. Ensin vessahätäänsä valittanut mies ryhtyi pian hihittelemään ja totesi housujensa kastuvan. Palkintona voittaja sai kyseisen auton kolmeksi kuukaudeksi käyttöönsä.

– Ei jumalauta, siihen… siihen se k*si. Allensa niin sanotusti, Niko nauroi epäuskoisena.