BB-Elisabet seksiyöstään: ”Kuulemma useita kliimakseja”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietettiin kuluneella viikolla varsin räväköitä bileitä, joissa BB-Petri ja BB-Elisabet pääsivät intiimeihin touhuihin makuuhuoneessa. He saivat kuitenkin pian myös yleisöä, kun BB-Eetu ja BB-Niko saapuivat makuuhuoneeseen yleisöksi.

Tänään suorassa häätölähetyksessä ohjelman juontaja Susanna Laine tenttasi asukkailta kyseisen yön tapahtumia. Ensimmäiseksi hiillostettavaksi joutui Elisabet.

– Elisabet, mikä oli illan kliimaksi? Vai oliko kohokohtia useampia? Susanna kysyi.

– Oli niitä kuulemma, Elisabet vastasi kikattaen.

Susanna halusi tietää myös miten miehet sattuivat saapumaan makuuhuoneeseen juuri sopivasti katsomaan BB-parin näytöstä. Niko kertoi ettei hänellä ole tapana katsella kun muut harrastavat seksiä.

– En mä yleensä, mutta siellä oli vissiin jotain tärkeetä kun Eetu tuli mut hakemaan. Me jäätiin ihan hissun kissun siihen ja jäätiin katsomaan että huomaako ne meitä ollenkaan. Me katsottiin siinä ja siemailtiin hieman skumppaa samalla, Niko vastasi.

Eetu väitti samalla että hän ei välttämättä olisi halunnut olla Petrin tilalla Elisabetin kanssa.

– Ei, kyllä mä ajattelin että parempi että Petri hoitaa ne hommat kotiin, Eetu naureskeli.

Tapahtuneen jälkeen Elisabet kertoi päiväkirjahuoneessa, että hänellä lähti vähän lapasesta ja että vähän myös hävettää. Suihkussa hän kuitenkin totesi Marikalle, että seksin haluaminen on aivan normaalia.