BB-Nino vaatii kumppaniltaan täydellistä karvattomuutta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on koko tuotantokauden ajan keskusteltu lähinnä seksiin ja seksuaalisuuteen tavalla tai toisella liittyvistä asioista. Petrin ja Elisabetin öiset tyydytyssessiot ovat jo vaihtuneet muihin aiheisiin, kun BB-Nino on ihmetyttänyt vuorostaan paljastuksellaan.

Nino on aiemmin kertonut ettei hän ole koko BB-talossa olonsa aikana ajellut intiimikarvoitustaan kertaakaan. Hän perusteli päätöstään sillä ettei tulisi kuitenkaan ryhtymään intiimipuuhiin talossa. Tästä huolimatta Nino on vihjaillut jo useampaan otteeseen Nikolle, että tämän kannattaisi ajella jalkakarvoituksensa. Sanojensa tueksi Nino kertoi ryhtyneensä kaksi kertaa tositoimiin kumppaninsa karvaisuuden takia.

– Mut ajatelkaa, et mä oon lähtenyt lätkii suhteesta karvojen takia. Kun en mä pysty halata toista, ni tiätsä eihän siitä tuu yhtään mitään, Nino paljasti.

Lisäksi asukkaiden kysellessä hän paljasti että selkäkarvoituskin kuuluu ei-toivottujen karvoitusten joukkoon, sillä hän ei voi sietää minkäänlaista karvoitusta.